Speaking club за темою: «Харків - чисте місто. Скажемо наркотикам - ні!»

Проблема розповсюдження та вживання наркотиків є однією з найбільш болючих та актуальних як в нашому місті, так і в Україні в цілому. В Харкові все більше заходів спрямовано на реалізацію Комплексної програми з протидії поширенню наркоманії і зниження шкоди від вживання психоактивних речовин "Чисте місто» на 2019-2020 роки, затвердженої 21 серпня 2019 року на сесії Харківської міської ради.
Холодногірський район активно долучається до реалізації програми.
Так, 17.12.2019 на базі Харківської гімназії 152 для батьків закладів загальної середньої освіти району проведено Speaking club за темою: «Харків - чисте місто. Скажемо наркотикам - ні!»
У заході взяли участь заступник голови адміністрації району з соціальних та гуманітарних питань Інна Уварова, голова батьківського комітету Холодногірського району Юлія Чуніка, голова правління Міжнародної Антинаркотичної Спортивної Асоціації Олександр Перевєрзєв, психолог, член асоціації лікарів-психологів України Олексій Божко.
У ході зустрічі окреслено основні проблеми поширення наркотиків та визначено шляхи реалізації плану дій щодо проведення профілактичної роботи з учнями та батьками закладів освіти Холодногірського району.
Кiлькiсть переглядiв: 147

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.